top of page
Image by JOHN TOWNER

... bevraagd directieadviseur en organisatiefilosoof Sia Ataredian stevige denkers en dappere doeners op hun overtuigingen en principes. Ze hebben stuk voor stuk een 'heilig huisje' dat ze willen neerhalen, en een visie over hoe het anders zou kunnen. Heilige huisjes zijn in onze maatschappij uit noodzaak ontstaan en worden vaak gezien als onaantastbare waarheden. Hoewel ze van oorsprong wijsheid of praktische waarde in zich droegen, doen ze nu meer kwaad dan goed. Daarom moeten we ze neerhalen!

In iedere aflevering staat het vraagstuk (heilig huisje) centraal, niet Sia, de gast of de tijdgeest. Sia neemt vaak de rol van advocaat van de duivel op zich om zo tot de essentie van de zaak te komen. De gesprekken worden ongefilterd gevoerd en dat brengt soms ongemakkelijke gevoelens met zich mee. Dit komt omdat de discussies vaak over onze 'nieuwe kerken', de organisaties, gaan en dan kom je er niet met een "socializing" mind. De mening van zijn gesprekspartner moet goed uit de verf komen maar wat waardevol is, verdient weergaloos de ruimte. Ook wanneer dat schuurt.

Onlangs gebeurde er iets nieuws, namelijk de Reverse Cast. Hierbij legt Sia zelf zijn hart op tafel en wordt hij door bekenden gasten uit het verleden van de podcast bevraagd.

CONTACT OPNEMEN

Tel.: +31 (0)618492168

bottom of page